Categories
April 2021 Bro Park Spillforslag

Bro Park 28. April

Veldig få hester igjen. Vi tror 8 Iva Chance vinner i V4-2. Den har gode sjanser siden flere hester ble strøket. Det blir ellers spennende å se de 3-årige i løp 4. Vi tror debutantene har en god sjanse.

V5 analyse kommer senere.

V4-15-7 / 4-6
V4-28 /
V4-36-4-8
V4-411-9-2-1 / 10
Pris 48kr. 120kr.
V5-1
V5-2
V5-3
V5-4
V5-5
Pris xxkr.

Valg: 5-7 / 4-6

1 High Max så ikke bra ut sist. Det var ikke banen, men hesten. 65 kg er ikke mye og det ser bra ut med Per Anders og startspor 1. Spesielt siden Cornelia vant med hesten fra front i januar. Men vi liker den ikke til tross for det.

2 Nemesis Sacc er strøket.

3 Surfers Paradise utfordret 5 Dudhsagar i front sist og tapte den konfrontasjonen. Det var et amatørløp. Blir vanskeligere nå.

4 Black Pepper ble klart slått av 5 Dudhsagar. Hadde ikke mer speed enn sistnevnte på oppløpet. Vi mener det ikke er en stor nok forskjell fra Tina til Angelika. Står til 5 kg bedre. Hvis den utfordrer tidligere denne gangen, før svingen, så kan den utslite 5 Dudhsagar og vinne. Men dette i teori.

5 Dudhsagar er hesten å slå. Hadde masse krefter igjen sist. Men dette er et proffløp. Tempoet “kan” påvirke den.

6 Loki debuterer denne sesongen. Har gått ned 6 kg i handicap fra i fjor samme tid. Kan være i stand til å slå 5 Dudhsagar men det avhenger om hesten er i form. Vektmessig så ser den spennende ut.

7 Enkrona vant på en bra måte sist. Vi ser at den slo Positano sist, som har gjort gode løp i år. Vi tror at formen var på vei oppover den dagen og Ylva Brandt hadde både Essere og Ellis St Martin i god form. Så dette er den sterkeste utfordreren. Har også 4 år og det betyr at den mest sannsynlig har blitt sterkere. Husk at de andre har allerede nådd en platå! De blir ikke mye bedre.

8 Ede’s Garrinchi bærer for mye vekt. Har også gått en del opp i handicap i det siste og 2.100 m er ikke hestens favoritt distanse.